sargarmi
sargarmi

در شروع آشپزي پس از اينكه سينه مرغ را چرخ كرديد آنرا با پياز رنده شده و جعفري كه قبلا خرد كرده بوديد مخلوط نموده بعد از انجام اين كار تخم مرغ را همراه با نمك و زرد چوبه به مايه كوفته مرغ تبريزي اضافه نماييد حالا مواد را خوب ورز دهيد . يك قابلمه مناسب آماده كرده درون آن 3 ليوان آب بريزيد روي حرارت اجاق قرار دهيد هنگامي كه شروع به جوشيدن كرد مقداري از مايه كوفته را برداشته آن را گرد كرده و درونش را با مغز گردو و كشمش و پياز داغ پر كنيد كوفته هاي مرغ را به همين روش آماده كرده و درون قابلمه قرار دهيد در پايان كاز و هنگامي كه كوفته مرغ تبريزي پخته شد مقداري رب و روغن زيتون و نمك و زردچوبه به مواد اضافه نماييد .

آموزش پخت و طرز تهيه كوفته مرغ تبريزي خوشمزه مجلسي در خانه

امتیاز:
بازدید:
[ ۵ فروردين ۱۳۹۶ ] [ ۰۸:۵۱:۴۴ ] [ sargarmi ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 14837
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب