sargarmi
sargarmi

نحوه پخت و تهيه ماهي سالمون

شما براي تهيه يك خوراك ماهي عالي و خوشمزه دريايي با ماهي سالمون ، پس از اينكه ماهي را تميز نموده و پوست آنرا جدا نموديد ماهي را بصورت فيله درآورده سپس با نمك و فلفل فيله هاي ماهي را طعم دار نموده پس از طي مراحل بالا سيني فر خود را چرب كنيد و فيله هاي مزه دار شده ماهي را درون سيني چيده حالا سيني را براي مدت زمان ۲۰ دقيقه درون فر قرار داده و اجازه مي‌دهيم تا فيله ها پخته شود .

در مرحله بعد و تا زماني كه فيله ها درون فر قرار دارند سس مخصوص اين خوراك خوشمزه و رژيمي را تهيه ميكنيم ، براي انجام اين مهم درون كاسه اي مناسب آب ليمو و سير رنده شده را ريخته سپس به آنها كره آب شده را اضافه ميكنيد و در آخر مقداري هم زعفران به سس اضافه نموده حالا مواد را بخوبي با هم مخلوط ميكنيم .

در مرحله بعد، زماني كه ماهي را از درون فر خارج نموديم ، سس را بر روي فيله ها ريخته بصورتي كه تمام قسمت ماهي با سس آغشته شود ، دوباره فيله ها را براي ۵ الي ۱۰ دقيقه درون فر قرار داده تا حسابي مزه دار و جا افتاده شود . اكنون ميتوانيد غذاي دريايي خود را همراه با پرهاي ليمو و سبزي جعفري تازه تزيين و سرو نماييد .

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۳۷:۵۵ ] [ sargarmi ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 14837
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب