sargarmi
sargarmi

جوجه كباب زعفراني

براي شروع مرغ را پس از شستشو در ابعاد كوچك خرد نموده اندازه قطعات خرد شده مرغ بايد به گونه اي باشد كه در هنگام سيخ گرفتن شما با مشكل خاصي مواجه نشويد پس از انجام اين كار پياز ها را رنده نموده و آب پياز را جدا مينماييم . نكته : استفاده از آب پياز تاثير بيشتري دارد براي ترد شدن جوجه كباب و گرفتن بوي بد مرغ .

حالا آب پياز را با مواد طعم دهنده ديگر پودر زنجبيل و نمك و فلفل سياه و پودر سير مخلوط ميكنيم زماني كه مواد بخوبي با يكديگر مخلوط شد زعفران دم كرده و ماست خامه اي و آب ليمو را نيز به اين مواد اضافه ميكنيم . نكته : استفاده از ماست خامه اي بخاطر چرب بودن آن ميباشد , اين چربي جوجه كباب شما را تردتر خواهد كرد و ديگر شما نيازي نداريد كه از روغن استفاده نماييد .

پس از تهيه مايه طعم دهنده جوجه هاي خرد شده را به مواد اضافه ميكنيم , آنها را بخوبي با هم مخلوط كرده و براي مدت زمان ۱۲ الي ۲۴ ساعت مواد را درون يخچال قرار ميدهيم تا كاملا مزه دار و ترد شود . زماني كه جوجه شما آماده كباب نمودن شد و درحالت نيم پز قرار داشت با استفاده از يك فرچه كره آب شده را بر روي جوجه ها كشيده تا طعم مطلوب تري را بخود بگيرد . نكته : در صورت عدم دسترسي به ماست ميتوانيد از سس مايونز هم استفاده نماييد .

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۶ بهمن ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۴۶:۰۲ ] [ sargarmi ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 14837
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب