sargarmi
sargarmi

طرز تهيه نان تست و قارچ

پس از اينكه پياز و قارچ را تميز نموديد ، تابه اي را بر روي اجاق قرار داده  و در مرحله اول پياز ها را تفت داده زماني كه پياز ها سبك شدند قارچ را اضافه نموده و همراه با پياز تفت دهيد ، ميزان تفت دادن شما بايد در حد كشيده شدن آب پياز و قارچ باشد ، در مرحله بعد سير را رنده كرده و پس از انجام اين كار سير را نيز به مواد اضافه كنيد و كمي تفت دهيد .

در مرحله بعد، خامه را درون كاسه ريخته در حدي به هم بزنيد تا بافت خامه شل و نرم شود اگر احساس كرديد خامه غليظ است مقداري شير به آن اضافه كنيد، خامه را به آرامي درون تابه ريخته و صبر كنيد تا به دماي جوش برسد ، پس از اينكه شروع به جوشيدن كرد براي ۵ دقيقه مواد را هم بزنيد تا بخوبي با هم مخلوط شوند . حالا مواد را بر روي نان تست ريخته و خوراك قارچ را سرو نماييد .

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۶ بهمن ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۴۳:۱۳ ] [ sargarmi ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 2
همه : 14837
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب