sargarmi
sargarmi

طرز تهيه پيراشكي كرم دار

براي تهيه و آماده نمودن يك پيراشكي خوشمزه آب ولرم را آماده نموده و يك قاشق غذاخوري از شكر را درون آن حل نموده پس از انجام اين كار خمير مايه را نيز درون آب ريخته و براي مدت زمان ده دقيقه آنرا كنار قرار ميدهيم تا عمل بيايد ، در اين فاصله زماني تخم مرغ ها را درون كاسه شكسته و وانيل را به آنها اضافه ميكنيم حالا به كمك يك هم زن دستي مواد را زده تا از حالت لختگي خارج شود حالا الباقي شكري را كه در اختيار داريد را درون كاسه ريخته و با تخم مرغ ها هم زده در همان حال كره آب شده و پس از آن شير ولرم را ريخته و بخوبي با هم مخلوط نماييد تا كاملا يكدست شوند .

در مرحله بعدي ، زماني كه خمير آماده شد آنرا نيز با مواد ديگر مخلوط كنيد آرد را الك نموده و آرام آرام با خمير تركيب نماييد ، اكنون خمير را براي ۱۰ دقيقه بخوبي ورز دهيد تا حالت نرم و لطيفي پيدا كند ، كاسه لبه بلندي را آماده كرده بدنه آنرا چرب كنيد و خمير را براي ۵۰ الي ۶۰ دقيقه در يك جاي نسبتا گرم قرار داده تا حسابي ور بياد ، روي كاسه را نيز با سلفون بپوشانيد .

در مرحله بعدي ، زماني كه خمير آماده شد آنرا بر روي ميز كار با ضخامت نيم سانت پهن كنيد و با قالب هاي مورد نظر خمير را برش بزنيد دوباره اجازه دهيد خمير در همان حالت براي ۳۰ دقيقه ديگر استراخت كند . قابلمه كوچكي را بر روي حرارت گذاشته مقداري روغن اضافه كرده زماني كه روغن داغ شد پيراشكي ها را درون قابلمه ريخته و سرخ ميكنيم . زماني كه خوراك شما آماده شد آنرا درون دستمال قرار داده تا روغن اضافي آنها گرفته شود . حالا ميتوانيد پيراشكي ساده خود را با انواع مختف كرم و شكلات پر نماييد و سرو كنيد .

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۴ بهمن ۱۳۹۸ ] [ ۰۴:۲۲:۵۲ ] [ sargarmi ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 3
همه : 14837
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب