sargarmi
sargarmi

طرز تهيه سيب زميني شكم پر

پس از اينكه سيب زميني ها را بخوبي پاك نموديد شسته و با چنگال چند سوراخ بر روي سيب زميني ها ايجاد كرده و بر روي آن مقداري روغن زيتون همراه با نمك و فلفل ريخته سپس سيب زميني ها را براي پخته شدن درون فر و يا قابلمه با آب قرار داده تا كاملا پخته شوند .

در مرحله بعد، حالا تا زماني كه سيب زميني پخته شود سينه مرغ را خرد نموده ، پياز را هم بصورت نگيني خرد كرده تابه را بر روي حرارت ملايم قرار داده و با اندكي روغن پيازها را تفت دهيد مقداري نمك هم به پياز داغ اضافه كرده و صبر كنيد تا آب پياز گرفته شود ، بعد از آن تكه هاي مرغ را اضافه كنيد و با هم تفت دهيد هنگامي كه احساس كرديد مرغ پخته شده فلفل دلمه اي را هم ريخته و براي ۵ دقيقه با هم تفت داده و اجاق را خاموش كنيد.

وقتي سيب زميني پخته شد درون آنرا خالي كرده ، سيب زميني هايي را كه در آورديد با پشت قاشق له كرده به آن جعفري و مرغ پخته شده و پنير خامه اي و نمك و فلفل را اضافه نماييد مواد را بخوبي با هم مخلوط كنيد و درون سيب زميني ها را با آنها پر كنيد ، در پايان پنير پيتزا ريخته و درون فر قرار دهيد براي مدت زمان ۱۰ الي ۱۵ دقيقه وقت نياز داريد تا ساندويچ خانگي شما آماده براي سرو شود .

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲ بهمن ۱۳۹۸ ] [ ۱۰:۳۵:۲۰ ] [ sargarmi ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 14837
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب