sargarmi
sargarmi

طرز تهيه خورشت به

گوشت را پس از خرد نمودن بخوبي شسته و همراه با پياز هاي سرخ شده درون تابه ريخته و تفت ميدهيم ، پس از انجام اين كارها لپه را اضافه ميكنيم و براي مدت زمان ۳ دقيقه با مواد حرارت ميدهيم سپس رب گوجه فرنگي و نمك و فلفل و دارچين و زردچوبه را ريخته مواد را به آرامي هم زده و تفت ميدهيم ، حالا زمان اضافه نمودن آب ميباشد حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد مواد با حرارت ملايم بپزد .

در مرحله بعدي ، به را بصورت جداگانه تفت دهيد سپس آنرا به مواد ديگر اضافه نماييد ، بعد از گذشت مدت زمان ۳۰ دقيقه آلو هايي را كه از قبل خيسانده بوديد را اضافه كنيد ، وقتي كه اين مواد بخوبي پخته شد و در يك ربع پاياني پخت شكر و آبليمو را درون خورشت محلي ريخته تا چاشني شما طعم خورشت را ملس كند ، اكنون خوراك شما اماده براي سرو شده است .

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۳۰ دى ۱۳۹۸ ] [ ۰۸:۱۰:۳۶ ] [ sargarmi ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 14837
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب