sargarmi
sargarmi

طرز تهيه خورشت هويج

براي شروع پياز را رنده و يا اينكه بصورت نگيني خرد نماييد سپس تابه را روي اجاق قرار داده و با شعله كم همراه با مقداري روغن پياز ها را تفت دهيد زماني كه پياز ها سبك و شيشه اي شدند زردچوبه را درون تابه ريخته و اين دو را با هم تفت ميدهيم تا كاملا بخورد هم بروند و يكدست شوند . حالا زمان اضافه كردن گوشت به پيازهاي درون تابه فرا رسيده است و تا زماني كه گوشت خورشتي تغيير رنگ دهد مواد را با هم تفت ميدهيم ۲ الي ۳ ليوان آب جوش آماده كرده و زماني كه گوشت سرخ شد آب را اضافه كرده و اجازه ميدهيم تا گوشت خورشتي كاملا پخته شود .

در مرحله بعدي ، هويج ها را شسته و پوست آنرا جدا ميكنيم حالا هويج ها را بصورت منظم و يدكست بصورت خلالي برش زده و آماده براي طبخ ميكنيم ، هر چه برش هاي شما مرتب تر باشد خورشت خوشزه شما ظاهر بهتري خواهد داشت . حالا خلال ها را بصورت جداگانه درون تابه تفت ميدهيم ، اگر شما اين كار را با حوصله انجام دهيد و زمان بيشتري را براي سرخ كردن هويج ها قرار دهيد خورشت شكيل تري خواهيد داشت .

زماني كه گوشت پخته شد هويج را همراه با آلو خورشتي به مواد اضافه كرده و پس از آن نمك و فلفل سياه را ريخته و كمي هم ميزنيم تا مواد بخوبي با هم مخلوط شوند حرارت را كم كرده و اجازه ميدهيم تا غذا به آرامي پخته و جا افتاده شود ، شما در ۳۰ الي ۲۰ دقيقه پاياني پخت مقداري آبليمو و زعفران دم كرده به خورشت مجلسي اضافه نماييد . اكنون خورشت شما آماده براي سرو شده است .

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۹ دى ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۰۱:۰۱ ] [ sargarmi ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 2
همه : 14837
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب