sargarmi
sargarmi

مرغ سوخاري

پياز را پوست گرفته و بعد از آن بصورت خلالي خرد نماييد ، سپس ساق مرغ را همراه با پياز هاي خرد شده و كمي نمك تفت دهيد مقداري نمك و فلفل سياه و ادويه كاري و زردچوبه اضافه نماييد سپس ۳ ليوان آب اضافه كنيد و براي ۲۰ الي ۳۰ دقيقه درب ظرف را گذاشته و اجازه دهيد تا مرغ شما نيم پز شود ، اجاق را خاموش كنيد و اجازه دهيد تا خنك شود .

درون يك كاسه تخم مرغ ها را شكسته و هم بزنيد ، درون ظرف جداگانه اي آرد سفيد را ريخته و در ظرف ديگري پودر سوخاري را با پودر سير و پودر پياز و فلفل سياه و پاپريكا و نمك مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شوند ، حالا ساق مرغ را درون آرد سفيد و تخم مرغ و پودر سوخاري بغلتانيد ، تابه را روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد و روغن را اضافه كنيد زماني كه روغن داغ شد مرغ ها را درون تابه ريخته و سرخ كنيد .

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۸ دى ۱۳۹۸ ] [ ۰۶:۲۲:۳۵ ] [ sargarmi ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 14837
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب