sargarmi
sargarmi

آموزش پخت غذاهاي اصيل و طرز تهيه فطير سنتي و محلي ايراني

طرز تهيه فطير,طرز تهيه فطير بدون فر,طرز تهيه فطير تبريز,طرز تهيه فطير اردبيل,طرز تهيه فطير سنتي,طرز تهيه فطير اراك,طرز تهيه فطير آذربايجان,طرز تهيه فطير مغزدار,طرز تهيه فطير خانگي,طرز تهيه فطير حلوايي,طرز تهيه نان فطير بدون فر,طرز تهيه فطير خانگي بدون فر,طرز تهيه فطير تبريز,طرز پخت فطير تبريز,طرز تهيه نان فطير تبريز,طرز تهيه فطير سنتي تبريز

طرز تهيه فطير , طرز تهيه فطير بدون فر , طرز تهيه فطير تبريز , طرز تهيه فطير اردبيل

از فطير ميتوانيد بعنوان يك تغذيه مناسب براي كودكان در حال رشد استفاده نماييد و به علت تهيه كردن فتير در خانه از سلامت بودن تغذيه خيالتان راحت ميباشد . در ايران انواع مختلفي نان محلي يا شيريني است كه در برخي از استان‌هاي ايران (از جمله استان زنجان ،استان مركزي، آذربايجان شرقي، خراسان و لرستان) تهيه و استفاده مي‌شود. 

طرز تهيه فطير اراك

مواد لازم:      روغن: ۲۲۰ ميلي ليتر     شير: ۱۲۰ ميلي ليتر

آرد بربري: به مقدار لازم     مايه خمير: ۱۰ گرم

زردچوبه: يك دوم ق چ     نمك: يك دوم ق چ

آب ولرم: ۲۰۰ ميلي ليتر     شكر: ۱ ق س

مواد لازم رومال:     تخم مرغ: ۱ عدد

روغن: ۲ ق س     ماست: ۲ ق س

امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ خرداد ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۲۵:۰۱ ] [ sargarmi ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 14837
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب