sargarmi
sargarmi

طرز تهيه سوپ پياز

براي شروع پياز ها را بصورت خلالي يا نگيني خرد كرده سپس تابه را بر روي اجاق گاز با حرارت ملايم قرار دهيد مقداري روغن كنجد اضافه كنيد زماني كه روغن داغ شد پياز ها را اضافه نموده و تفت دهيد كمي بعد سير رنده شده را هم ريخته و با هم تفت دهيد تا پياز هاي سبك و شيشه اي شوند حالا نوبت اضافه نموده كره ميباشد ، مواد را براي مدت زمان ۱۰ دقيقه تفت دهيد .

در مرحله بعدي ، آرد را اضافه كرده و براي چند دقيقه با ساير مواد درون تابه تفت دهيد ، هنگامي كه بوي خامي آرد از بين رفت آب مرغ را بريزيد و اجازه دهيد تا به نقطه جوش برسد وقتي كه احساس كرديد سوپ خوشمزه شما جا افتاده و پخته شده است و قبل از سرو كردن شير و يا خامه را ( ميتوانيد اين دو را با هم مخلوط كرده و اضافه كنيد ) به سوپ اضافه نماييد . حالا سوپ مجلسي و خوشمزه شما آماده براي سرو شده است .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۳۰ دى ۱۳۹۸ ] [ ۰۹:۴۰:۳۵ ] [ sargarmi ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه خورشت به

گوشت را پس از خرد نمودن بخوبي شسته و همراه با پياز هاي سرخ شده درون تابه ريخته و تفت ميدهيم ، پس از انجام اين كارها لپه را اضافه ميكنيم و براي مدت زمان ۳ دقيقه با مواد حرارت ميدهيم سپس رب گوجه فرنگي و نمك و فلفل و دارچين و زردچوبه را ريخته مواد را به آرامي هم زده و تفت ميدهيم ، حالا زمان اضافه نمودن آب ميباشد حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد مواد با حرارت ملايم بپزد .

در مرحله بعدي ، به را بصورت جداگانه تفت دهيد سپس آنرا به مواد ديگر اضافه نماييد ، بعد از گذشت مدت زمان ۳۰ دقيقه آلو هايي را كه از قبل خيسانده بوديد را اضافه كنيد ، وقتي كه اين مواد بخوبي پخته شد و در يك ربع پاياني پخت شكر و آبليمو را درون خورشت محلي ريخته تا چاشني شما طعم خورشت را ملس كند ، اكنون خوراك شما اماده براي سرو شده است .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۳۰ دى ۱۳۹۸ ] [ ۰۸:۱۰:۳۶ ] [ sargarmi ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه خورشت هويج

براي شروع پياز را رنده و يا اينكه بصورت نگيني خرد نماييد سپس تابه را روي اجاق قرار داده و با شعله كم همراه با مقداري روغن پياز ها را تفت دهيد زماني كه پياز ها سبك و شيشه اي شدند زردچوبه را درون تابه ريخته و اين دو را با هم تفت ميدهيم تا كاملا بخورد هم بروند و يكدست شوند . حالا زمان اضافه كردن گوشت به پيازهاي درون تابه فرا رسيده است و تا زماني كه گوشت خورشتي تغيير رنگ دهد مواد را با هم تفت ميدهيم ۲ الي ۳ ليوان آب جوش آماده كرده و زماني كه گوشت سرخ شد آب را اضافه كرده و اجازه ميدهيم تا گوشت خورشتي كاملا پخته شود .

در مرحله بعدي ، هويج ها را شسته و پوست آنرا جدا ميكنيم حالا هويج ها را بصورت منظم و يدكست بصورت خلالي برش زده و آماده براي طبخ ميكنيم ، هر چه برش هاي شما مرتب تر باشد خورشت خوشزه شما ظاهر بهتري خواهد داشت . حالا خلال ها را بصورت جداگانه درون تابه تفت ميدهيم ، اگر شما اين كار را با حوصله انجام دهيد و زمان بيشتري را براي سرخ كردن هويج ها قرار دهيد خورشت شكيل تري خواهيد داشت .

زماني كه گوشت پخته شد هويج را همراه با آلو خورشتي به مواد اضافه كرده و پس از آن نمك و فلفل سياه را ريخته و كمي هم ميزنيم تا مواد بخوبي با هم مخلوط شوند حرارت را كم كرده و اجازه ميدهيم تا غذا به آرامي پخته و جا افتاده شود ، شما در ۳۰ الي ۲۰ دقيقه پاياني پخت مقداري آبليمو و زعفران دم كرده به خورشت مجلسي اضافه نماييد . اكنون خورشت شما آماده براي سرو شده است .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۹ دى ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۰۱:۰۱ ] [ sargarmi ] [ نظرات (0) ]

مرغ سوخاري

پياز را پوست گرفته و بعد از آن بصورت خلالي خرد نماييد ، سپس ساق مرغ را همراه با پياز هاي خرد شده و كمي نمك تفت دهيد مقداري نمك و فلفل سياه و ادويه كاري و زردچوبه اضافه نماييد سپس ۳ ليوان آب اضافه كنيد و براي ۲۰ الي ۳۰ دقيقه درب ظرف را گذاشته و اجازه دهيد تا مرغ شما نيم پز شود ، اجاق را خاموش كنيد و اجازه دهيد تا خنك شود .

درون يك كاسه تخم مرغ ها را شكسته و هم بزنيد ، درون ظرف جداگانه اي آرد سفيد را ريخته و در ظرف ديگري پودر سوخاري را با پودر سير و پودر پياز و فلفل سياه و پاپريكا و نمك مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شوند ، حالا ساق مرغ را درون آرد سفيد و تخم مرغ و پودر سوخاري بغلتانيد ، تابه را روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد و روغن را اضافه كنيد زماني كه روغن داغ شد مرغ ها را درون تابه ريخته و سرخ كنيد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۸ دى ۱۳۹۸ ] [ ۰۶:۲۲:۳۵ ] [ sargarmi ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه خوراك جگر

شما براي تهيه اين خوراك مقوي و خوشمزه در ابتدا بايد پياز را بصورت خلالي خرد كرده و پس از انجام اين كار يك عدد تابه را بر روي اجاق گاز قرار داده و با مقدار اندكي روغن پياز هاي خرد شده را تفت دهيد ، زماني كه پياز هاي شما سبك و شيشه اي شدند جگر را ريز ريز و در اندازه هاي شبيه به هم خرد كنيد و بر روي پياز ها ريخته همراه با هم تفت دهيد .

در مرحله بعد ، فلفل دلمه اي و گوجه هاي رنده شده را اضافه نموده اگر احساس نموديد گوجه شما رنگ خوبي ندارد يك قاشق رب گوجه فرنگي بريزيد و هم بزنيد حالا نمك و فلفل سياه را ريخته و پس از انجام اين كار پودر سير و فلفل چيلي را اضافه كنيد اكنون ميتوانيد درب تابه را ببنديد و اجازه دهيد تا غذا مغز پخت شود و آب درون تابه كشيده شود و يك سس غليظ داشته باشيد ، در پايان مقداري آبليمو بر روي جگرها ريخته ، و غذاي خوشمزه خود را همراه با پياز و سماق و سبزي جعفري سرو نماييد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۷ دى ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۲۲:۰۸ ] [ sargarmi ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه ماهي شكم گرفته

پس از پاك كردن ماهي آنرا بخوبي همراه با آب سرد بشوييد يك ظرف لبه دار اندازه ماهي آماده كنيد درون ظرف يك عدد پياز را بصورت خلالي درشت خرد نماييد مقدار آب ليمو اضافه كنيد ماهي را درون ظرف گذاشته و از موادي همچون نمك و فلفل و آويشن و تخم گشنيز و زردچوبه بعنوان ادويه براي طعم دار كردن ماهي استفاده كنيد ماهي را بخوبي با اين مواد مخلوط كنيد تا حسابي مزه دار شود ، حالا ظرف را براي مدت زمان ۱ ساعت كنار قرار دهيد تا ادويه بخورد ماهي برود .

در مرحله بعد موادي را كه قرار است داخل شكم ماهي قرار دهيد را آماده نماييد ، پياز و سير را بصورت نگيني خرد نماييد درون تابه ريخته و با اندكي روغن تفت دهيد كمي كه سبك شدند رب انار و رب گوجه و بعد از آن رب نارنج و رب ازگيل را اضافه كرده و با هم تفت داده و مخلوط كنيد ، بعد از گذشت چند لحظه سبزي هاي معطر را بريزيد و كمي تفت دهيد در پايان گردوهاي خرد شده و آلوچه و ناردون و زرشك را بريزيد كمي كه مواد با هم سرخ شدند اجاق را خاموش نموده و اجازه دهيد تا سس خنك شود .

طرز تهيه ماهي شكم گرفته

در مرحله بعدي ، كف ظرفي را كه قرار است درون فر قرار دهيد را چرب كرده سپس ۲ عدد پياز را بصورت حلقه حلقه بريده و كف ظرف قرار دهيد ، حالا ماهي را اماده كنيد و درون آنرا با سس مخصوصي كه تهيه نموده ايد پر كنيد ، پس از انجام اين كار شكم ماهي را با نخ و سوزن استريل شده و تميز ببنديد . ماهي را بر روي پياز هاي درون ظرف چيده بصورتي كه با كف ظرف تماس نداشته باشد

ميتوانيد از سسي كه براي طعم دار كردن ماهي آماده كرده بوديد نيز درون ظرف بريزيد ، حالا يك استكان آب هم اضافه نموده و روي ظرف را با يك فويل بپوشانيد حالا ظرف را براي مدت زمان ۴۵ دقيقه درون فر و با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد ، بعد از گذشت اين مدت زمان فويل را برداشته و براي ۱۵ دقيقه ديگر درون فر قرار داده تا كاملا پخته شود . حالا ميتوانيد ماهي را براي ۱۰ دقيقه گريل كنيد تا طلايي رنگ شود . اكنون ماهي شكم پر خوشمزه شما آماده براي سرو شده است .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۷ دى ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۱۸:۱۸ ] [ sargarmi ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه پيتزا لقمه اي

در شروع كار خمير مايه را همراه با شكر و آب ولرمي كه داريد مخلوط كنيد سپس تمام مواد را با هم تركيب كرده و خمير را اماده نماييد آرد را الك نموده و كم كم به خمير اضافه نماييد و با دست آنرا ورز دهيد تا خمير يكدست و سفتي داشته باشيد ، خمير شما بايد از خمير پيراشكي سفت تر باشد . روي خمير را سلفون كشيده و براي مدت زمان ۲ ساعت در يك جاي نسبتا گرم اسراحت دهيد تا ور بيايد .

هنگامي كه خمير مورد نظر شما اماده شد بر روي ميز كارتان مقداري آرد بپاشيد و خمير را با وردنه بر روي ميز كار پهن نماييد قطر خمير شما تقريبا ۱ سانتيمتر باشد سپس به كمك يك قالب گرد خمير را برش بزنيد و با چنگال چند عدد سوراخ بر روي برش هاي خمير ايجاد كنيد ، فر را با دماي ۱۷۰ درجه پيش گرم كنيد و پس از آن خمير را براي مدت زمان ۳ دقيقه درون فر قرار دهيد تا نيم پز شود .

در مرحله بعد و زماني كه خمير را از درون فر خارج نموديد مقداري سس كچاپ و پنير پيتزا بر روي خمير ريخته بر روي آنها مقداري مواد پيتزا و دوباره پنير پيتزا بريزيد ، درجه حرارت فر را بر روي ۱۷۵ درجه قرار داده و مواد را براي مدت زمان ۱۵ دقيقه درون فر قرار ميدهيم تا كاملا پخته شود . اين خوراك همانند رولت مرغ يك پيش غذاي شيك و مجلسي ميباشد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۶ دى ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۴۷:۱۸ ] [ sargarmi ] [ نظرات (0) ]

مرغ و كلم بروكسل

شما براي تهيه خوراك مرغ و در ابتداي آشپزي به سراغ سينه مرغ رفته و پس از شستشو سينه هاي مرغ را خرد كرده سپس يك عدد تابه را روي اجاق گاز قرار دهيد و مقداري روغن اضافه كنيد حالا با حرارت متوسط برش هاي مرغ را درون تابه ريخته و تفت دهيد كمي هم نمك و فلفل اضافه كنيد هنگامي كه قهوه اي رنگ شدند مرغ ها را كنار گذاشته و درون همان تابه كلم ها را ريخته و تفت دهيد زماني كه تغيير رنگ داد سير و آرد را بريزيد و تفت دهيد تا بوي خامي ارد گرفته شود .

در مرحله بعد درون يك ليوان خامه و شير را ريخته به آن نمك و فلفل را اضافه نموده مواد را بخوبي هم زده تا كاملا يكدست شوند . حالا مرغ هاي سرخ شده را درون تابه ريخته و به كلم اضافه كنيد سپس مخلوط شير و خامه را بريزيد مواد را بخوبي و آرام هم بزنيد تا سس چند قل بزند و مقداري غليظ شود .

در مرحله بعد : پنير پيتزا را درون تابه ريخته و با مواد مخلوط كنيد تا زماني كه پنير درون سس آب شود حالا ميتوانيد اجاق را خاموش كنيد و با مقداري جعفري خرد شده خوراك مرغ مجلسي خود را تزئين نماييد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۶ دى ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۴۴:۵۳ ] [ sargarmi ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه كوفته گردويي

گوشت چرخ كرده را همراه با پياز رنده شده و سيب زميني مخلوط كرده و ورز دهيد در همان حال كه مشغول ورز دادن گوشت چرخ كرده هستيد آردنخودچي و يك سوم مغز گردو را هم اضافه نماييد مواد را بخوبي با هم مخلوط كنيد در پايان پودر سير و پودر آويشن و ادويه كاري را ريخته و بخوبي ورز دهيد تا حسابي جا افتاده و به ادويه آغشته شود ، حالا مايه كوفته را براي مدت زمان ۱ ساعت درون يخچال قرار ميدهيم تا در هنگام پخت وا نرود .

در مرحله بعدي تابه را با مقدار كمي روغن بر روي اجاق گذاشته پياز را بصورت خلالي خرد كنيد و درون تابه تفت دهيد زماني كه طلايي رنگ شدند رب گوجه فرنگي و رب انار و الباقي پودر گردو را اضافه كنيد و كمي سس كوفته مجلسي را تفت دهيد حالا دو ليوان آب را بر روي سس ريخته حرارت را كمي بيشتر كنيد تا شروع به قل زدن كند ، از مايه كوفته اندازه گردو برداشته گرد كنيد و درون سس قرار دهيد شعله را كم كنيد و اجازه دهيد تا خوراك مجلسي شما جا افتاده شود . توجه داشته باشيد به كوفته هاي درون ظرف دست نزنيد تا پايان پخت براي اينكه وا نرود .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۵ دى ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۴۱:۰۸ ] [ sargarmi ] [ نظرات (0) ]

ماهي كبابي در فر

در ادامه شما را با روشي ساده براي تهيه يك ماهي كبابي خوشمزه و مجلسي درون فر گاز آشنا خواهيم نمود , اميدواريم اين پست مورد تاييد شما قرار بگيرد , ابتدا داخل شكم ماهي را باز نموده و آنرا ميشوريم , پودر سير و زنجبيل و نمك را با هم مخلوط نموده و تمامي قسمت هاي داخل بدن ماهي را به اين مواد آغشته ميكنيم , پس از انجام اين كار گشنيز خورد شده را درون شكم ماهي قرار ميدهيم .

در مرحله بعدي ليمو ترش و گوجه فرنگي را بصورت حلقه حلقه برش زده و پس از آن يك رديف گوجه فرنگي را درون شكم ماهي قرار داده و در رديف بعدي ليمو ترش, دوباره گوجه و ليمو تا شكم ماهي پر شود .

ماهي را درون فويل آلومينيومي قرار داده و آنرا شكلات پيچ ميكنيم و براي مدت زمان ۴۵ دقيقه درون فر قرار ميدهيم . بعد از گذشت ۲۰ دقيقه ماهي درون فر را ميتوانيد برگردانيد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۴ دى ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۴۲:۴۹ ] [ sargarmi ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 14837
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

تخفیف لند